Acaba la temporada 2017/18

Acaba una altra temporada del Club Tennis Caldes amb una valoració molt positiva de totes les activitats realitzades.

Va començar el mes de juliol del 2017  amb el ja tradicional Torneig de Festa Major,un torneig que tot i ser competitiu ,  és de caràcter festiu i alhora obert a tothom, i ha acabat la setmana passada amb els darrers partits de la Lliga 2108.

Entremig ,podem destacar un bon nivell de participació en el Torneig Social i el d´Hivern.

Destaquem també la participació del Club a la Fira de l´Aigua, tot i ser en un dia tant complicat com l´1 d´octubre, es va instalar una pista de mini tennis pel gaudi de tothom  i sota la supervisió de monitors de tennis qualificat.

Dins de la jornada de cloenda esportiva del passat 9 de juny, el Club va participar organitzant  masterclass de tennis a càrrec dels entrenadors del Club.

I no ens oblidem de l´escola de tennis , que aquest any ,amb els canvis haguts  en la direcció esportiva, ha incrementat substancialment el número d´alumnes ,tant de menors (des dels 5 anys) ,  com d’adults.

Esperem pasar tots plegats un bon estiu i tornar amb més força la temporada vinent.

Recordeu que en les pestanyes de Tornejos del nostre web podeu consultar tots els resultats d´aquesta temporada i també de les anteriors , alhora hi trobareu les actualitzacions del rànking intern del club.

BON ESTIU A TOTHOM !!!!!