El CT Caldes negocia amb l’Ajuntament la millora de les pistes de tennis

Des de fa uns mesos , la Junta Directiva del Club Tennis Caldes està negociant  amb l´Ajuntament l’arranjament de les pistes de tennis.

Actualment l´estat del paviment comença a ser perillós i hi ha el perill de provocar lesions. Per això ja fa mesos que s´està buscant quina pot ser la solució d’arranjament que pugui encaixar amb els límits pressupostaris del Consistori.

L´opció que s´està treballant des del club ( amb el recolzament de l´assemblea de socis del desembre passat) és instal·lar una pista de gespa artificial a sobre de l’actual. Es tracta d´una opció que no dispara el tema econòmic com el fet de construir unes pistes totalment noves. S’ha contactar amb diferents industrials especialitzats amb pistes de tennis de gespa artificial (o fibra artificial) alhora que s’ ha jugat en varies d´aquestes pistes per comprovar la seva idoneïtat.

Esperem que finalment es pugui fer una dotació pressupostària des de l´Ajuntament el més aviat possible i poder gaudir d´unes pistes noves en perfecte estat.